Intosome-blogi

Uutinen: Dachis Groupin Lee Bryant saapuu Suomeen helmikuussa

Dachis Groupin Euroopan toimintojen toimitusjohtaja Lee Bryant on tulossa Suomeen helmikuussa. Lee Bryant on yksi yhteisöllisen bisneskehityksen johtavista asiantuntijoista ja hän saapuu puhumaan Teknologiateollisuus ry:n Sosiaalinen media teollisuudessa: käytännön kokemuksia kilpailukyvyn parantamisesta -seminaariin 15.2.

Lisätietoja ja ilmoittautuminen Teknologiateollisuus ry:n seminaariin: http://bit.ly/wc78G4

Intosome tekee yhteistyötä Dachis Groupin kanssa ja tarjoaa asiakkailleen mahdollisuutta tavata Lee Bryantia yksilöidyn konsultoinnin merkeissä ke 15.2. tai to 16.2.. Jos olette kiinnostuneita yrityskohtaisesta konsultoinnista, ottakaa yhteyttä Intosomen toimitusjohtaja Harri Lakkalaan (harri.lakkala@intosome.fi, 045 – 260 3884).

Lee Bryant ja Headshift / Dachis Group London

Lee Bryant on verkkoyhteisöjen ja sosiaalisen verkostoitumisen asiantuntija. Hän perusti Headshiftin (nykyään Dachis Group London) Lontoossa vuonna 2002 yhdessä yhtiökumppaninsa Livio Hughesin kanssa. Yrityksestä on sittemmin kasvanut yksi maailman johtavista yhteisöllisen bisneskehityksen konsulttiyrityksistä ja se on nykyisin osa kansainvälistä Dachis Groupia. Headshift auttaa yrityksiä kehittämään liiketoimintaansa hyödyntämällä kevyitä yhteisöllisiä työkaluja, joilla voidaan vastata sekä yritysten sisäisiin että ulkoisiin tarpeisiin. Yritys toimii kansainvälisesti eri puolilla Eurooppaa, Australiaa sekä Pohjois-Amerikkaa, minkä ansiosta heillä on vankka näkemys monimuotoisista, toimivista verkostoista. Headshiftin asiakkaina on useita maailman suurimmista lakifirmoista, konsultointitoimistoja, suuryrityksiä, mediayhtiöitä sekä hallinnollisia ja julkisen sektorin toimijoita.

Dachis Group: http://www.dachisgroup.com/
Dachis Group London / Headshift: http://www.headshift.com/
Lee Bryantin blogi: http://www.headshift.com/our-blog/author/lee-bryant/