Intosome-blogi

Intosome kasvuvaiheessa – uudet osaajat esittelyssä

Intosomen toiminta otti viime vuonna ison loikan eteenpäin, kun kokenut bisnesosaaja Kaija Pöysti tuli mukaan nykymuotoisen yhtiön perustajaosakkaaksi. Tämän jälkeen palvelujemme kysyntä on kasvanut mukavasti ja voinkin todeta, että Intosome on siirtynyt kasvuvaiheeseen. Muutos on asettanut aikamoisia haasteita löytää aikaa yleiseen viestintään, joten voinkin kertoa kaikista uusista osaajistamme kerralla.

Oskari Uotinen

Olemme tehneet paljon projekteja Savon konepajaklusterin kanssa ja merkittävässä rooleissa näissä hankkeissa on ollut uusi partnerimme Oskari Uotinen. Oskari on toiminut sosiaalisen median konsulttina ja kouluttajana oman yrityksensä InFlown kautta Savossa jo useamman vuoden, ja hän jatkaa tätä työtä nyt myös Intosomen kautta.

Oskari asuu Kuopiossa ja vastaa alueen asiakkuuksista sekä myynnistä. Olemme tehneet Oskarin kanssa yhteistyötä jo viime kesästä lähtien, ja olemme hyvin innostuneita saadessamme hänet aktiivisemmin mukaan toimintaamme.

Sami Männistö

Yhteisöllisten toimintatapojen käyttöönotossa on loppujen lopuksi kyse muutoksesta – suunnitelmallisesta muutoksesta. Männistön Samilla on pitkä kokemus muutosjohtamisesta Nokia Oyj:ssa, jossa hän on muun muassa rakentanut organisaatioita ja vienyt strategisia muutoshankkeita eteenpäin.

Sami työskentelee konsulttina Tampereella ja vastaa osaltaan tuotekehityksestä sekä teknisestä konsultoinnista.

 

Päivi Kaikkonen

Osaava assistentti on painonsa arvoinen kultaa ja Päivi Kaikkonen mahdollistaakin Intosomen tehokkaan toiminnan. Lisäksi Päivi osallistuu konsultointiprojekteihin Tampereelta käsin ja on todennäköisesti tällä hetkellä Suomen ainoa sertifioitu yhteisömanageri (eng. community manager). Päivi on suorittanut Womman ja Community Roundtablen Community Specialist -kurssin, joka on tämän uuden osaamisalueen ensimmäisiä koulutusohjelmia.

 

Aiomme jatkaa kasvua myös jatkossa, joten etsimme jatkuvasti kokeneita osaajia joukkoomme. Uusien osaajien suhteen meillä on toivottavasti suuria uutisia myös lähitulevaisuudessa.

Tämän kirjoituksen myötä tämä blogi muuttuu vahvemmin Intosomen blogiksi ja tulette näkemään kirjoituksia myös muiden toimesta. Jaettu sisällöntuotantovastuu tarkoittaa myös vilkkaampaa julkaisutahtia.