Intosome-blogi

Mitä Teollinen internet merkitsee yritysten omistajille ja hallituksille?

Intosomen partneri Kaija Pöysti pohtii teollisuuden tämän hetken kuumimman termin eli Teollisen internetin merkitystä yritysten omistajille ja hallituksille Boardmanin blogissa.

Teollisesta intenetistä puhutaan nyt paljon. Teknologiateollisuus näkee sen tuomat uudet palvelut ja tuotteet suomalaisen teollisuuden pelastajana.

Teollisen internetin arvioidaan tuottavan koko maailmassa 15,3 biljoonan dollarin verran kasvua vuonna 2030. Tästä Eurooppaan tulee kasvua 2.800 miljardia dollaria. Kasvun lisäksi suuri merkitys on pienilläkin tehokkuusparannuksilla: pelkästään lentoliikenteessä 1 %:n tehokkuuden parantaminen tuo 30 miljardin säästöt 15 vuodessa. Näin suurista luvuista puhuttaessa voidaan kysyä, mistä teollisessa internetissä lopulta on kyse. Jälleen uudesta hypestä vai todellisesta vallankumouksesta? Ja onko sillä mitään merkitystä suomalaisyritysten hallituksille ja omistajille?

Lue koko kirjoitus Boardmanin sivuilta: http://www.boardman.fi/artikkelit/teollisen+internetin+arvo+yrityksen+omistajille+ja+hallitukselle/.