Miten voimme auttaa?

Autamme asiakkaitamme löytämään digitaalisuuden tehokkaat hyödyntämistavat ja pääsemään alkuun. Alla on joitakin esimerkkejä palveluistamme. Kerromme mielellämme lisää; yhteystiedot löydät sivupalkista.

Intosome voi myös auttaa hakemaan julkista tukea tai rahoitusta projektillesi. Lue lisää!

  • Digitaalisuuskartoitus – Kartoituksessa tunnistetaan yrityksesi tehokkaimmat tavat hyödyntää digitaalisuutta ja saadaan konkreettinen tekeminen käyntiin (sopii myös Innovaatiosetelillä toteutettavaksi).
  • Verkkomarkkinointistrategia – Konkreettinen ja vaiheistettu suunnitelma siitä, miten pk-yritys tekee tehokasta ja omien resurssiensa rajoissa olevaa verkkomarkkinointia (sopii myös Innovaatiosetelillä toteutettavaksi).
  • Uuden datapohjaisen liiketoiminnan luominen – Puolen päivän tai päivän työpajat, joissa kartoitetaan yrityksen keräämät datat nyt ja tulevaisuudessa sekä avoimet datat, ja tunnistetaan, mitä uutta liiketoimintaa niistä voidaan luoda tai miten nykyistä toimintaa voidaan tehostaa. Tuloksena saadaan konkreettiset liiketoiminta-aihiot tai tehostustoimet (sopii myös Innovaatiosetelillä toteutettavaksi).
  • Miten alkuun teollisessa internetissä – Teollinen internet puhuttaa ja kiinnostaa, mutta mitä se lopulta tarkoittaa pk-yrityksille? Puolen päivän tai päivän työpajat, joissa kartoitetaan yrityksen mahdollisuudet aloittaa teollisen internetin hyödyntäminen ja saadaan konkreetttiset hankesuunnitelmat (sopii myös Innovaatiosetelillä toteutettavaksi).
  • Yhteisölliset työkalut ja toimintatavat liiketoiminnan kehittämisessä – Tehokas 3 tunnin työpaja, jolla tunnistetaan 1 – 4 tapaa hyödyntää yhteisöllisiä toimintatapoja ja työkaluja toiminnan tehostamisessa ja saadaan konkreettiset hankesuunnitelmat. Voimme myös auttaa hankkeiden jalkauttamisessa.
  • Asiantuntijamme puhujaksi – Asiantuntijamme ovat suosittuja puhujia yritystapahtumissa, tietoiskuissa ja koulutustilaisuuksissa.
  • Horizon2020 SME –hankehakemusten sparraus ja konsultointi – asiantuntijamme on toiminut Horizon2020 SME –hakemusten arvioijana ja coachina, joten hänellä on laaja kokemus siitä, millainen on hyvä hakemus.

Olemme työkaluriippumaton toimija. Tämä varmistaa sen, että emme myy asiakkaallemme yksittäistä työkalua tai sovellusta, vaan autamme heitä tunnistamaan tehokkaimmat tavat hyödyntää digitaalisuutta. Halutessasi voimme hoitaa myös kilpailutuksen ja toteutusprojektien hallinnan puolestasi.

Kerromme mielellämme lisää – ota yhteyttä täältä!